LEI VERLENGEN / OVERDRACHT

LEI verlengen / overdracht is een eenvoudig vier-stappen-proces.

ONTVANG UW LEI-NUMMER NIET PAS IN DAGEN, MAAR IN ENKELE UREN! DE SNELSTE REGISTRATIEAGENT IN BELGIE
59€ 65€
/
1 JAAR 1 JAAR
59 € / JAAR 65 € / JAAR
150€ 165€
/
3 JAAR 3 JAAR
50 € / JAAR 55 € / JAAR
225€ 245€
/
5 JAAR 5 JAAR
45 € / JAAR 49 € / JAAR
Twitter

Adres rechtspersoon*Opmerking - als de begindatum van de relatie tussen dochter- en moederbedrijf na het einde van de boekhoudperiode ligt, ga dan terug naar de vraag "Consolideert de moederbedrijf de financiële verklaringen/het jaarverslag?" en selecteer "Nee" als antwoord.

*Opmerking - als de begindatum van de relatie tussen dochter- en moederbedrijf na het einde van de boekhoudperiode ligt, ga dan terug naar de vraag "Consolideert de moederbedrijf de financiële verklaringen/het jaarverslag?" en selecteer "Nee" als antwoord.


Hoe een LEI verlengen?

De verlengingsprocedure is eenvoudig:

  1. Vul uw LEI nummer of bedrijfsnaam in op het aanvraagformulier.
  2. Het formulier zal automatisch worden ingevuld met de huidige gegevens uit de GLEIF-databank. U kunt de gegevens aanpassen als ze tijdens het jaar veranderd zijn.
  3. Verstuur de aanvraag.
  4. Wij zorgen voor de verlenging.

Gelieve rekening te houden met het feit dat de LEI tijdens de verlengingsprocedure kan worden overgedragen aan een andere dienstverlener.


LEI verlengen

Een LEI nummer moet jaarlijks verlengd worden. Dit betekent dat een LEI uitgegeven op 02/01/2018 moet worden vernieuwd vóór 02/01/2019. Als de termijn is verstreken, wordt uw LEI inactief totdat het opnieuw wordt verlengd. Het vernieuwingsproces is noodzakelijk om te garanderen dat de gegevens in de Global LEI Pool relevant en actueel zijn.


Wat is het verschil tussen een LEI overdracht en een LEI verlengen?

Een LEI verlenging is een jaarlijkse actualisering van de registratiegegevens van de Rechtspersoon in de GLEIF-databank. De gegevens met betrekking tot de entiteit moeten ten minste eenmaal per jaar worden bijgewerkt.

Een LEI overdracht is de overdracht van het LEI nummer van de ene dienstverlener naar de andere. De LEI is overdraagbaar om te verzekeren dat de klant een keuze heeft tussen dienstverleners. Als de klant niet tevreden is met de tarieven, dienstverlening of gegevenskwaliteit, dan kan de klant de LEI naar een andere LEI uitgever (LOU) verplaatsen. Het LEI nummer verandert niet door de overdrachtsprocedure. Het is een back-end procedure die onzichtbaar is voor de eindgebruikers. Alle LEI nummers zijn geldig in alle rechtsgebieden. Verleners van beleggingsdiensten mogen geen onderscheid maken tussen de LEI nummers op basis van de LOU.


Verlengingsservice voor meerdere jaren.

We begrijpen dat het jaarlijks verlengen van een LEI een tijdrovende procedure kan zijn.

LEI Register biedt de automatische verlenging van LEI nummers aan voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Ongeacht de periode, wordt u een maand vóór het aflopen van de termijn door LEI Register op de hoogte gebracht.

In geval van meerjarenverlenging van uw LEI, zal LEI Register de verantwoordelijkheid nemen om uw officiële gegevens te actualiseren vóór de verlenging en uw LEI te verlengen op jaarbasis. Ons doel is om uw LEI gegevens actueel en accuraat te houden.


Mijn LEI is vervallen – kan ik mijn LEI verlengen of moet ik een nieuwe LEI aanvragen.

Nee, u kunt geen nieuwe LEI aanvragen, de vervallen LEI moet verlengd worden. Als een LEI nummer eenmaal aan een Rechtspersoon is toegekend kan het niet worden gewijzigd. LEI is een unieke identificator en elke onderneming kan slechts over 1 LEI nummer beschikken.


Waar kan ik de volgende verlengingsdatum van mijn LEI nakijken?

U kunt de volgende verlengingsdatum van het LEI nummer nakijken op onze website of ga naar de databank van het GLEIF (Global Legal Entity Identifier Foundation).


Ik heb geen behoefte meer aan de LEI. Wat moet ik doen?

We raden u aan om het LEI nummer actief te houden. Als u echter zeker weet dat u het LEI nummer niet meer nodig hebt, stop dan met het betalen van het verlengingstarief en de LEI zal inactief worden. Er wordt niet meer van u gevraagd.


Als mijn LEI vervallen is, moet ik dan betalen voor een nieuwe LEI of alleen voor de verlenging?

Wij behandelen de vervallen LEI zoals het hoort – u betaalt enkel voor de verlenging en niet voor de kosten van een nieuwe LEI. Onze prijzen zijn transparant – klik hier om onze prijzen te bekijken!

LEI:
Volgende verlengingsdatum LEI::
De LEI-code wordt momenteel beheerd door [current_lou]. U kunt het echter overdragen aan onze partner Ubisecure Oy (RapidLEI).
Het LEI is verlopen en je moet een jaarlijkse vernieuwing uitvoeren met het overdrachtsproces.
Uw LEI wordt momenteel beheerd door [current_lou]. U staat op het punt uw LEI over te dragen. Om het proces te voltooien, moeten we uw LEI overdragen aan onze LOU-partner, RapidLEI. RapidLEI is een GLEIF-geaccrediteerde LEI-uitgever. Kies hieronder voor een reguliere overdracht (LEI wordt niet verlengd) of een overdracht met LEI-verlenging.

Wat is het verschil tussen een LEI-overdracht en een LEI-vernieuwing?Een LEI-vernieuwing is een jaarlijkse actualisering van de registratiegegevens van de Rechtspersoon in de GLEIF-databank. De gegevens met betrekking tot de entiteit moeten ten minste eenmaal per jaar worden bijgewerkt.

Een LEI-overdracht is de overdracht van de LEI-code van een dienstverlener naar een andere. De LEI is overdraagbaar om te verzekeren dat de klant een keuze heeft tussen dienstverleners. Als de klant niet tevreden is met de tarieven, dienstverlening of gegevenskwaliteit, dan kan de klant de LEI naar een andere LEI-uitgever (LOU) overdragen. Het LEI-nummer verandert niet tijdens de overdrachtsprocedure. Het is een back-end procedure die onzichtbaar is voor eindgebruikers. Alle LEI-codes zijn geldig in alle rechtsgebieden. Verleners van beleggingsdiensten mogen geen onderscheid maken tussen de LEI-nummers op basis van de LOU.

LEI Register biedt een overdrachtsservice met een LEI-vernieuwing om het hoogste niveau aan nauwkeurigheid van gegevens te garanderen.
Indien u wilt doorgaan met de vernieuwing moeten we eerst uw LEI overdragen. Gebruik het LEI-overdrachtformulier om door te gaan met de verlenging.
"Beste klant, Uw LEI wordt momenteel beheerd door onze LOU-partner RapidLEI, maar valt niet onder ons beheer als registratieagent. We waarderen uw interesse in onze dienstverlening, maar kunnen momenteel helaas uw entiteit niet ondersteunen. Neem voor de vernieuwing van uw LEI rechtstreeks contact op met RapidLEI via [email protected] of bezoek hun partnersite om uw lokale partner te vinden. Dank u voor uw begrip! LEIRegister-ondersteuningsteam"
Geachte klant, U heeft momenteel een geldig contract bij ons voor LEI-code [lei]. Het contract is geldig tot [paid_until]. Dit betekent dat wij zorgen voor de jaarlijkse LEI-verlengingen tot [paid_until]. U kunt uw LEI-gegevens hier bekijken: [leicert_link] Als u uw LEI-gegevens moet bijwerken of als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via [site_email].
Bent u het eens met de overdracht en wilt u uw LEI tegelijkertijd verlengen?
U staat op het punt het LEI-overdrachtsformulier in te vullen. We willen nog een laatste keer bevestigen dat u met opzet heeft geselecteerd dat u een LEI-overdracht wenst zonder uw gegevens te vernieuwen. Wilt u alsnog uw LEI vernieuwen met de overdracht?